Verzekering Ondanks BKR

Wilt u een verzekering afsluiten ondanks uw BKR? Problemen met het afsluiten van een verzekering?  Lees meer over Verzekeren ondanks uw BKR!

Verzekering afsluiten ondanks uw BKR
Vraagt u zich af of u ondanks uw BKR Notering ergens een Verzekering voor kunt krijgen? De basis verzekering moet u altijd krijgen en dus kunt u een verzekering afsluiten ondanks uw BKR als u een basis verzekering zoekt zoals een Basis zorgverzekering. Lastiger wordt het als u een extra verzekering wilt afsluiten een waarbij u meer moet betalen. Echter moet u weten dat verzekeraars bijna nooit Deelnemer zijn bij het BKR en u dus nooit zullen weigeren omdat u bij het BKR staat dit weten ze bijna nooit. Er is echter wel een ander probleem wat een verzekering afsluiten ondanks uw BKR lastiger kunt maken.

Probleem met verzekering afsluiten
Er kan toch een probleem zijn met verzekeraars waarom u geen verzekering kunt afsluiten. Dit kan alleen zijn bij individuele zorgverzekeraars omdat ze in hun eigen database kunnen hebben staan dat u bijvoorbeeld moeite hebt gehad met het betalen van uw rekening. Hierdoor kunnen ze bepalen dat u niet in aanmerking komt voor een verzekering afsluiten ondanks uw BKR. Het is dus om het beter te zeggen niet ondanks uw BKR maar door uw slechte betalingen bij de individuele verzekeraar zoals Achmea waar u dan bekend staat als slechte betaler. Om geen risico te lopen weigeren ze u om deze reden een verzekering. Maar zoals dus al gezegd kunnen ze u geen Basis verzekering weigeren dit kunnen ze bijvoorbeeld ook niet als al duidelijk is ook voor de verzekeraar als u problemen heeft met uw gezondheid. De extra verzekering mogen ze wel weigeren of ze mogen extra voorwaarden toevoegen aan deze verzekering.

Geplaatst in Overig BKR, Overig Financieel
Tags:

Categorieën

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld