Hypotheek met BKR

U wilt een hypotheek met BKR? Een hypotheek afsluiten ondanks en met uw BKR Codering is niet eenvoudig. Hypotheek met BKR is echter wel mogelijk afhankelijk van uw BKR Codering, maar nog belangrijker dan van uw BKR Codering is uw loonstrookje met het nettobedrag wat u elke maand binnenkrijgt. Het is namelijk dit bedrag wat veelal de doorslag zal geven bij kredietverstrekkers (meestal banken) of u een hypotheek met BKR kunt krijgen.

Loonstrook
Uw loonstrook dus is belangrijk, belangrijker dan uw BKR Codering.  Dit geeft aan dat de kredietverstrekkers ook niet helemaal gek zijn en snappen dat wat er binnenkomt op dit moment belangrijker is dan wat er in het verleden is gebeurd zoals bijvoorbeeld het oplopen van een negatieve codering bij het BKR. Het is belangrijk dat de bank/ kredietverstrekker zeker is van het feit dat u uw hypotheek met BKR kunt terug betalen. Dus de zekerheid van uw baan, eventueel geld wat u al gespaard heeft als u een BKR Codering H heeft en uw uitgave patroon zijn belangrijk. Hier kan namelijk het bedrag vanuit worden afgeleidt wat u overhoudt en dus kunt sparen. Elke bank zal rond het zelfde bedrag zitten, maar dit verschilt natuurlijk per lening en getallen kunnen we dan ook niet noemen op dit moment. Maar conclusie is dus dat uw loonstrook veel zegt over de mogelijkheid een hypotheek met BKR af te sluiten.

BKR Codering en Hypotheek met BKR
Uw BKR Codering kan negatief zijn zoals een BKR Codering A1, maar u kunt ook de BKR Codering H hebben. Dit laatste is helemaal voordelig voor u als u een hypotheek met BKR wilt. Dit betekend namelijk dat u geen schuld meer heeft en dus zeker een grote kans heeft om een hypotheek met BKR af te sluiten. Al is de term ‘hypotheek met BKR’ hier eigenlijk niet meer op zijn plaats, want u heeft een BKR Codering oké, maar geen negatieve BKR Codering meer wat voor de bank ook veel zal betekenen en de kans op een hypotheek met BKR sterk zal doen toenemen.

Negatieve BKR Codering & hypotheek met BKR
Heeft u een negatieve BKR Codering zoals een BKR Codering A3 dan is het lastig om een gewone hypotheek af te sluiten u heeft dan zeker een hypotheek met BKR nodig, maar ook dit is lastig want u heeft nog een schuld van een andere lening bijvoorbeeld en wilt alweer beginnen met een andere lening. Mijn advies is dan ook om eerst uw schuld af te betalen tot u BKR Codering H krijgt. U maakt dan veel meer kans op een gewone hypotheek of op een hypotheek met BKR wat in feite dan niet veel meer zal verschillen behalve iets meer rentekosten en controle die in het geval van een hypotheek met BKR iets hoger is. Maar er zijn meer problemen wat u kunt hebben met het afsluiten van een hypotheek, denk aan een hypotheek met uitkering.

Een hypotheek met BKR afsluiten is dus mogelijk, maar pas op en doe dit pas als u een BKR Codering H heeft, wilt u toch eerder een hypotheek met BKR afsluiten  dan neemt u een groot risico, maar dan verwijs ik u graag door naar de advertenties op deze pagina.

Geplaatst in Hypotheek, Hypotheek BKR, Hypotheek Ondanks BKR
Tags: , ,

Categorieën

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld