BKR Hypotheek

U wilt een hypotheek afsluiten maar heeft een BKR notering. Dan is een BKR Hypotheek iets voor u. Een BKR Hypotheek is een speciale hypotheek want u heeft een negatieve BKR notering en dit veranderd veel aan de overeenkomst van u met de kredietverstrekker.

U heeft een negatieve BKR notering en u wilt een hypotheek. Deze twee punten zijn moeilijk te combineren maar het is wel mogelijk. U moet dan naar een aanbieder van hypotheken gaan die een BKR Hypotheek verstrekt. Deze kredietverstrekkers zijn vaak gespecialiseerd in het verstrekken van BKR Hypotheken aan mensen met een negatieve BKR, soms hebben ze ook enkele specialisten in dienst. Het komt er in ieder geval op neer dat ze weten hoe ze met mensen, die een negatieve BKR notering hebben en een BKR Hypotheek willen, moeten om gaan.

Belangrijk bij BKR Hypotheek
Bij een BKR Hypotheek is het belangrijk om te weten dat er makkelijker een BKR Hypotheek wordt verstrekt aan consumenten met een lage BKR Codering dan aan consumenten met een hogere BKR notering. Dit is logisch want mensen met een hogere BKR notering hebben meestal een hogere schuld en dus meer kans om de BKR Hypotheek niet te kunnen betalen.

BKR Notering H
Met een negatieve BKR notering wordt het lastig om een groot bedrag te lenen, als u een BKR notering heeft die niet negatief is dus een BKR notering H van Herstel dan is het zeker mogelijk om een BKR Hypotheek af te sluiten, in feite staat u alleen nog geregistreerd voor de administratie en om te laten weten dat u altijd op u financiën moet letten, maar u heeft geen schuld meer. Dus u komt in aanmerking voor een BKR Hypotheek. U moet zeker een aardig bedrag kunnen lenen. Dit zal dan net zoals bij elke hypotheek worden vastgesteld aan de hand van uw inkomsten, uitgaven etc.

Voorwaarden bij BKR Hypotheek
Er zijn zeker enkele extra voorwaarden die kredietverstrekkers vragen als ze met u een BKR Hypotheek afsluiten. U moet meer rente betalen om het extra risico te dekken. De hoogte van de rente is ook afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. Komt er nu veel geld binnen dan zal niet alleen de rente lager zijn maar het bedrag dat u kunt lenen ook hoger. Echter zal de rente altijd hoger zijn bij een BKR Hypotheek dan bij een gewone hypotheek. Verder kan het zijn, maar dit verschilt per kredietverstrekker, dat er vaker wordt gecontroleerd als u een BKR Hypotheek afsluit. Er kan dan gekeken worden of uw inkomsten nog steeds hetzelfde is, ook kan er natuurlijk worden gekeken naar uw uitgaven, bent u misschien niet weer teveel gaan uitgeven waardoor u vorige keer ook een schuld op heeft gebouwd? Er is nog veel meer te noemen over het afsluiten van een BKR Hypotheek maar dit komt in bod in andere artikelen op deze site.

Geplaatst in Hypotheek BKR, Hypotheek Ondanks BKR
Tags: ,

Categorieën

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld