Bank in Nederland – Banken in Nederland

Hoe doet uw Bank in Nederland het en hoe doen de Nederlandse banken het tegenwoordig. Wat zijn de grootse Nederlandse Banken? Bank in Nederland is een veel gezocht zoekwoord in Google maar wat willen de mensen weten als ze dit intypen?

De grote 4 Banken
Als we het over Bank in Nederland hebben dan hebben we het denk ik over ‘de 4 grote’ banken in Nederland, dit zij: Rabobank, ABN Amro, ING en SNS Reaal maar tegenwoordig worden steeds meer buitenlandse banken ook spelers in de Nederlandse bankenmarkt. Banken in Nederland zijn er aardig wat want naast deze 4 grote financieringsmaatschappijen bestaan er honderden kleinere banken in Nederland en deze kredietverstrekkers doen het zeker niet slecht. Het kunnen niet echt banken worden genoemd maar zeker is dat deze kredietverstrekkers die vaak tegen aantrekkelijke rente uitlenen een significant deel van de markt voor zich opeisen.

Deze spelers focussen zich vooral op grote steden en aparte regio’s waardoor ze het de banken in Nederland met deze strategie erg lastig maken. Ze verwerven eenvoudig naamsbekendheid in deze regio’s en staan bekend als trouwe en goede kredietverstrekkers niet eenvoudig dus voor de grote banken in Nederland om mee om te gaan.

Betaal en Spaarrekening
In Nederland heb je op dit moment de ING die een aantrekkelijke spaarrente bied. Ook komt er een nieuw fenomeen de wereld in en dat is de betaal en spaarrekening in één. Erg handig voor mensen die veel geld op hun betaalrekening hebben staan. Online geld leent wordt ook steeds populairder.

Hoe staan we ervoor?
De individuele bank in Nederland en de gehele bankensector staat er in Nederland goed voor, Rabobank wordt gezien als de betrouwbaarste individuele Nederlandse Bank. Ook in het buitenland is het vooral Rabobank dat internationaal goed aanslaat. In De Verenigde Staten hebben zij een aardig marktaandeel te pakken en staan ze te boek als zeer goede en kredietwaardige bank. De andere banken in Nederland worden ook gezien als de stabielere banken van Europa in het buitenland dus daar kunnen we erg trots op zijn. Zoekt u de voordeligste rente zoek dan op Rente Vergelijking.

Zijsprong Hypotheek ondanks BKR
Daarnaast is het zo dat u meer kans maakt op een hypotheek ondanks uw negatieve BKR Codering als het goed gaat met de banken in Nederland dus daarom kunnen we best tevreden zijn. Natuurlijk is het lastig een hypotheek ondanks BKR te krijgen, maar een hypotheek ondanks BKR is in andere landen (ook al hebben ze daar geen BKR) veel moeilijker om te krijgen.

Geplaatst in Overig BKR, Overig Financieel
Tags: , , ,

Categorieën

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld